ВОДА-СЕРВІС
ФІЛЬТРИ І СИСТЕМИ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ

ЯКІ ПОМИЛКИ ви робите В ХАРЧУВАННЯ? ДІЗНАЙТЕСЯ Причини і наслідки НЕПРАВИЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ! ЯКИЙ ПОТРІБЕН РЕЖИМ І РАЦИОН?

Які ощибки ви робите в харчуванні. Як правильно харчуватися14 ПРИЧИН НЕПРАВИЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Приготування і вживання здорової їжі важливий аспект в нашому житті. Тут важливу роль відіграє сукупність багатьох факторів. Якість вихідної сировини для приготування їжі, метод приготування, правильне поєднання тих чи інших продуктів, їх калорійність і вміст білків, жирів і вуглеводів. Насправді, правильне та збалансоване харчування – це своєрідне мистецтво і маса обробленої інформації.

правильне харчування правильне харчування для схуднення

ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ КОРИСНІ ПОРАДИ і конвертувати їх у СВОЄ ЗДОРОВ'Я?

ТОДІ ЦЯ СТАТТЯ ДЛЯ ВАС!

Харчування впливає на всі процеси в організмі! Можна сміливо сказати - ми то, що ми їмо! Неправильне харчування призводить до надмірної ваги і ряду захворювань практично всіх органів нашого тіла. Давайте розглянемо основні причини і в зв'язку з чим вони виникають.

1 причина - ми їмо дещо як!

Для покриття добової витрати енергії сучасної людини, який не обтяжений важкою фізичною працею сумарне вживання їжі становить не більше 1500 - 2000 калорій. Наслідки від надмірного вживання їжі без обґрунтованої необхідності призводить до відкладення жирових тканин, навантаженні на внутрішні органи і відкладенню шламу в організмі. Я думаю всім знайома ситуація, коли Ви цілий день зайняті справами або роботою і не можете правильно поїсти в проміжках від 3 до 4 годин. Ви не берете на роботу тормозок.

правильне харчування меню

Не дозволяйте собі проміняти здоров'я на справи!

У Вас цілий день метушня і поїздки, а у вільну хвилину, Ви вип'єте кави на ходу, забігу в фаст-фуд або з'їсте хот-дог, щоб погасити почуття голоду, яке відволікає Вас від основних завдань, які потрібно вирішити. Насправді, це жалюгідна ситуація для Вашого організму, який щодня страждає і «плаче» від Вашого нещадного графіка.

«Я практично цілий день не їм! Тільки ввечері вдома можу добре поїсти і у мене з'явився надмірна вага!»

Ви нормально їсте всього лише 2 рази в день, як же так? Все правильно! Наш організм дає адекватну реакцію у вигляді жирових відкладень на такий графік харчування. Чому так відбувається? Тут вирішальну роль грає час перетравлення і засвоєння їжі. Основна їжа, яку Ви вживаєте, засвоюється від 1,5 до 4 годин. Наприклад, гречана каша і куряча грудка залишає шлунок вже через 2,5 години. Організм починає голодувати. Якщо Ви навіть щільно поснідали і цілий день сидите на каву, чаї або воді, Ваш організм цей проміжок часу без «правильної» їжі сприймає як шок. Адже Ви постійно витрачаєте енергію, а йому потрібні всі складові - білки, жири і вуглеводи.

здорове харчування

Організм розумніші Вас!

І коли Ви приїжджаєте додому і відводите душу всім, що знайшли в холодильнику, організм після голодного шоку дуже цікаво реагує. Він намагається максимально запастися енергією на Вашу завтрашню, чергову голодовку! Так як глікоген в печінці, який є енергетичним запасом в організмі має обмежена кількість. І тепер, Ваш щільна вечеря трансформується в жир з максимальним коефіцієнтом. Так як саме жирові відкладення йдуть у витрату, коли глікоген в печінці виснажується і більше не звідки брати енергію. Про це добре знають спортсмени.

здоровий спосіб життя

 

Хочете позбутися від зайвих жирових відкладень? Не змушуйте свій організм голодувати більше трьох годин, і Ви побачите результат!

2 причина - ми занадто багато їмо!

Як я говорив вище, дорослій людині, необтяженому важкою фізичною працею, потрібно не більше 2000 калорій в день. Цей витрата йде на забезпечення постійних процесів в організмі. дихання, робота серцево-судинної системи, руху і так далі. Все що Ви наїдатися понад цю норму, йде про запас у вигляді вісцерального і підшкірного жиру.

правильне харчування для схуднення

Я товстий у спадок!

Усе, хто худнув, знають, щоб схуднути треба витрачати енергії більше, ніж отримуєш. Це і є сукупність калорійності нашого добового раціону. Тому при вигляді товстого людини, в 95% випадків, це я з упевненістю можу заявити, що це не генетика і спадкові чинники, а елементарне переїдання і неправильний графік харчування. Ну і природно якість раціону, але про це нижче.

3 причина - ми їмо занадто жирно!

Буду оперувати фактами! Офіційна статистика, проведена на пострадянському просторі, говорить багато про що. 60% населення після 45 років мають надлишкову вагу. І цей факт є не просто статистичними даними, а є реальному проблемою для країн. Зростає смертність від серцево-судинних захворювань, а з урахуванням того, що більшість в цьому відсотку жінок, це збільшує ризики захворювання молочних залоз і внутрішніх жіночих органів.

як позбутися від надмірної ваги

Які причини сучасного ожиріння?

В першу чергу, це безконтрольне вживання жирних продуктів. Я зустрічаю мало людей, які уважно стежать за відсотком жирності в продуктах. Що цікаво, старше покоління більш критично ставиться до цього питання. Може багато хто з Вас і чули про шкоду вершкового масла, а ось рослинна за жир не вважає більшість. А по калорійності між іншим воно страшніше вершкового, так як один грам жиру виділяє 9 калорій!

Контролюйте вживання рослинної олії!

суть правильного харчування

Вершкове масло має 60 - 75% жиру, рослинне все 100! Але зате як Ви звикли смажити на олії картопля, рибу, яйця, курку, свинину та інші продукти. При цьому Ви різко підвищуєте калорійність продуктів. Для прикладу, чайна ложка рослинного масла - це 5 грам жиру, які перетворюються в 45 калорій. А столова ложка улюбленого масла - це вже 20 грам жиру і цілих 180 калорій. А тепер згадайте, скільки Ви наливаєте від душі рослинного масла в сковорідку, коли готуєте? І робите це не мірними ложками, а прям з пляшки! Начебто такий не примітний процес, а насичує Ваш раціон калоріями на ура.

4 причина - неправильний вибір продуктів!

як правильно вибирати продукти харчування

Часто зустрічаю в магазині репліки: «Мені будь ласка шматочок пожирніше!»« Давай візьмемо вершковий йогурт!». «Заправимо салат майонезом, так смачніше ». Але чому не взяти більш пісний шматок м'яса? Чому не заправити салат столовою ложкою оливкової олії? А Ви знали, що жарка на оливковій олії - це переклад корисного продукту? При впливі високої температури, оливкова олія втрачає свої цілющі властивості і перетворюється в нездорові жири! Оливкова олія відмінно підійде для заправки свіжих салатів, вживаючи його в чистому вигляді - це по-справжньому корисний продукт.

Відмовлюся від хліба і макаронів і буду в формі!

Чергове оману неосвіченого суспільства! Між іншим, макарони - це складні вуглеводи, які є відмінним джерелом енергії для організму. Звичайно я маю на увазі правильні макаронні вироби, а не «мівіну» і їй подібні плювки виробників в здоров'я нашого суспільства. До речі, той же хліб або макарони, при згорянні виділяють всього 4 калорій, зате насичують Вас потрібною енергією. Порівняйте з жиром!

5 причина - п'ємо занадто мало!

Чиста питна вода - основа всього життя і процесів в організмі! Як давно Ви вважали кількість питної води випитої за день? Але ж доросла людина повинна випивати від 2 до 3,5 літрів води в день. Це залежить від його ваги і обміну речовин. Ми складаємося з води на 70%, тому постійне вживання чистої питної води необхідно нам для належного функціонування всіх процесів у організмі.

корисні поради по харчуванню
Кава, чай, соки і напої не здатні замінити Вам питну воду. Випиваєте Ви натще склянку чистої води? А адже кави натщесерце тільки зневоднює організм і забирає воду, в якій Ви потребуєте після тривалого сну. Випиваючи склянку води вранці, Ви запускаєте процеси шлунка і поповнюєте запаси води, які виснажилися.

Чому важливо пити чисту негазовану питну воду?

Газована вода - це очищена вода, в яку доданий вуглекислий газ. Якщо говорити про природній воді з вмістом вуглекислого газу, то тут можна знайти плюси, так як це природні джерела. З таких джерел вуглекислий газ має антибактеріальні властивості, що корисно для захисту організму від хвороботворних бактерій.

вуглекислота, яка додана штучно може завдати шкоди організму?

шкоду мінеральної води для організму

Людям із захворюваннями шлунка та кишечника газована взагалі протипоказана, так як вуглекислота подразнює стінки шлунка. Якщо Ви здорова людина і ніколи у Вас не було проблем зі шлунком, то постійне вживання газованої води може викликати гастрит. Я зустрічав людей, які п'ють газовану воду постійно і у великих кількостях. В такому випадку відбувається руйнування емалі зубів з витікаючими з цього наслідками.

Газовані напої - це смачно!

неправильне харчування

Великою популярністю користуються газовані напої з додаванням цукру, цукрозамінників, ароматизаторами і консервантами. Це усіма улюблені лимонади, кока-кола і незліченна кількість газованих напоїв під все новими брендами.
Солодкий газований напій не вгамовує спрагу, а викликає ще більшу бажанні пити. А багато хто з Вас звертають увагу на калорійність цих смачних напоїв? В середньому, в 1 літрі таких напоїв - 400 калорій. До речі, мене дуже засмучує, коли я бачу маленьких дітей з пляшкою хімічного коктейлю в руках! Батьки, любите своїх дітей, адже це наш генофонд!

Крім того, високий вміст цукру в напоях підвищує рівень глюкози в крові, ніж змушує підшлункову залозу частіше виробляти інсулін. А на регулярній основі, скачки цукру призводять до розвитку діабету!

Якщо ж Ви вирішили стати на шлях істинний, або вже на ньому, то Ви випиваєте в день як мінімум 2,5 літра чистої питної води. Але з урахуванням нинішніх цін на питну воду, це може бити по кишені. Тому керуючись особистим досвідом, рекомендую Вам встановити вдома фільтруючу систему води на основі зворотного осмосу.

правильне здорове харчування

цей метод, за допомогою якого проводиться 95% питної бутильованої води вищої категорії в нашій країні!

А маючи цей «чарівний» фільтр-Мініфабрика у себе вдома, Ви отримуєте максимально якісну воду, собівартістю не більше 20 копійок за літр!

6 причина - п'ємо занадто багато!

Звичайно ж я маю на увазі алкогольні напої! Ця сучасна «панацея від усіх проблем» глибоко увійшла в наше життя. Врахуємо менталітет суспільства, “народні традиції” і доступність алкоголю в будь-який час в будь-якій кількості і отримаємо глобальну проблему. Це реально катастрофа! Мало того, що алкоголь сприяє «вимиванню мізків в унітаз», він ще і дуже калорійний. І подумати тільки, що ж небезпечніше? Але про «вимивання мізків» це окрема історія, адже ми говоримо про калорійність.

хвороби від неп

Алкоголь дуже калорійне речовина! При згорянні виділяє аж 7 калорій, а це дуже близько вже до рослинного масла з 100% вмістом жиру.

Що відбувається при вживанні алкоголю?

алкоголь обріз

Відбувається зниження цукру в крові, різко підвищується апетит і приходить не преодолимое почуття з'їсти всього і побільше. традиційно, під алкоголь відмінно «відлітає» калорійна їжа, будь це пиво з рибою або горілка з м'ясом. До речі, звичайне пиво, це теж окрема історія і дуже калорійний продукт з високим вмістом солей і хімії. Але якщо Ви не збираєтеся відмовлятися від алкоголю, то раджу Вам безпечну дозу цього популярного продукту. Чи не більше двох доз на день по 30 - 70 грам.

7 причина - неправильний графік харчування!

Як я вже говорив вище, більшість людей віддає перевагу вечірньої трапези. Може пам'ятаєте знамениту приказку? «Сніданок з'їж сам, обідом поділися з другом, а вечерю віддай ворогові ». Як ви можете бачити, щільна вечеря і є нашим основним ворогом. Звичайно ж це відноситься до людей, які не отримують істотних фізичних навантажень.

наслідки правильного режиму харчування

Який графік харчування є ідеальним?

Існують правила раціонального харчування, це 4 - 6 разовий прийом їжі протягом усього дня. Сніданок - обов'язково! Більшість людей роблять помилку, коли вранці випивають чашку кави з бутербродом.

Сніданок повинен бути правильним!

Вночі Ваш організм голодує і використовує запаси енергії для забезпечення організму життєвими процесами. природно вранці, Вам необхідні складні вуглеводи і навіть білкова їжа. Знову ж правильним сніданком, Ви заряджаєте себе енергією практично на цілий день і будете відмінно себе почувати.

правильний режим харчування
Ґрунтовний обід і вечерю також важливі для Вас. Якщо Ви хочете збалансувати процеси в організмі або скинути зайву вагу, не змушуйте себе голодувати в перервах між основними прийомами їжі і влаштовуйте собі легкі перекуски. Це можуть бути овочі, фрукти або не складно салати.

Що з'їсти перед сном?

Не їсти після шести - це теж помилка! Правильніше було б сказати, що не бажано їсти після шостої. Якщо Ваша мета тримати себе в тонусі, то тут все елементарно. Не їжте за 4 години до сну швидкі і повільні вуглеводи. Швидкі вуглеводи – це всілякі солодощі, здоба тощо. А повільні - це різноманітні каші. Для вечірньої трапези ідеально підійде нежирний сир з фруктами в сирому вигляді або у вигляді запіканки.

правильне харчування меню

8 причина - їмо занадто солодко!

Цікавий історичний факт, що людство до VIII століття не знало цукру. З'явився він у Європі, а в Росії історія цукру починається з XI-XII століть. Зате сьогодні ми не уявляємо наше життя без цукру. Цукор скрізь і всюди! печиво, вафлі, наречених, соки, напої, чай, кава і маса різних продуктів містять цукор.

Потреба Вашого організму в цукрі не велика!

А якщо Ви хочете бути в формі, то вживання солодощів треба контролювати досить жорстко. Наприклад, в плитці шоколаду міститься половина добової калорійності, а якщо Ви з'їли 100 грам вафель, то отримали 1/3 калорійності. За обсягом їжі з'їли мало, не наситився, калорійність отримали. 2 чайних ложки цукру, за енергетичною цінністю дорівнюють шматку білого хліба, але ситості вони не приносять, так як займають мало місця. Любіть солодощі, але хочете бути в формі? Переходьте на цукрозамінники!

правила правильного харчування

9 причина - неправильно готуємо багато продуктів!

Самий неправильний спосіб приготування їжі - це жарка!

шкода рослинного масла користь і шкода

Так як використовуючи цей метод приготування, Ви додаєте величезну кількість жиру, яке ніяк не йде Вам на користь, Ви обростаєте зайвими кілограмами. Про калорійності я згадував вище.

Правильні способи приготування їжі!

як правильно харчуватися

відварювання, гасіння, запікання, приготування на пару і грилі. Це може бути навіть відкритий вогонь або вугілля. Це ідеальне приготування! Ваша їжа готується у власному соку. А такі продукти, наприклад, як риба, м'ясо, кістлявий окорок і яйця включають тільки власні жири і це корисно і природно.

10 причина - готуємо їжу в брудній воді!

Можна намагатися правильно харчуватися, поєднувати продукти і пити достатньо чистої води, але то в якій воді Ви варите їжу – дуже важливо. Більшість людей різного віку просто звикли набирати воду з крана і готувати в ній перші і другі страви. Джерелом може бути, як і міська магістраль, так і свердловина в приватному секторі.

шкода брудної води для організму Як правильно готувати продукти їжу їжа

А чи знаєте Ви, які забруднення несе з собою вода в Ваш будинок?

Одна справа купатися в цій воді, але вживати масу шкідливих речовин і сполук з неї з їжею - це вже більш делікатне питання. Ви скажете - вода кипить, що в ній може залишитися поганого?

В першу чергу це механічні домішки

Вода на вигляд прозора і здається абсолютно чистою, але в ній міститься маса дрібнодисперсних нерозчинних частинок. це іржа, пісок, країна, глина, масштаб, грунт і подібні домішки. Вони настільки малі, що Ви їх можете помітити неозброєним поглядом тільки після того, як вода відстоїться в банку.

солі жорсткості

Це іони кальцію і магнію, які Ви не можете побачити їх рівень вмісту без хімічного аналізу води. Ви їх бачите вже після того як вони відкладаються в чайнику у вигляді накипу. це карбонати, які випадають в осад. Норма жорсткості становить не більше 2 одиниць, жорсткість в Україні становить від 4 до 8 одиниць по ГОСТу.

Сухий залишок або розчинені солі

Це ще більш глобальна проблема, прямо впливає на Ваше здоров'я! Простіше кажучи - це загальний вміст солей в коефіцієнті змісту мл / літр води. Наприклад, води, яка містить до 150 мл / літр, є питною і знаходиться в рамках допустимого рівня. При такому змісті солей, побічних ефектів в організмі не буде. Вода у водопроводі міських магістралей нашої країни перевищує всі норми. Цифра коливається від 350 до 800 мл / літр.

Чим небезпечне підвищений вміст розчинених солей у воді?

хвороби від неправильного харчування

Вживаючи постійно воду з підвищеним вмістом розчинених солей, Ви отримуєте надмірну дозу цієї речовини. З роками це викликає такі побічні ефекти в організмі, як відкладення солей в суглобах і пісок в нирках. Про проблеми, пов'язаних з цими захворюваннями я думаю Ви чули, а деякі з Вас це вже відчули на собі.

Бактерії і віруси в воді

правильне харчування користь

Може для деяких буде новиною, що не всі віруси і бактерії гинуть під час кип'ятіння. Існують навіть такі види, які гинуть лише при тривалому кип'ятінні понад 100 градусів. Ну плюс до всього, кип'ячена вода – мертва вода.

Як отримати чисту воду, не виходячи з дому?

На щастя для Вас працює величезна кількість технологів та інженерів по всьому світу, які розробляють все більш сучасні та інноваційні системи очищення води. Тому не має значення квартира у вас або хата, водопровідна вода або з свердловини.

Поради по правильному харчуванню

сучасні фільтри для очищення води вирішують будь-які завдання!

11 причина - неправильно поєднуємо продукти!

Що таке правильне поєднання продуктів?

Це правильні умови перетравлення їжі в шлунку. Кожен конкретний продукт відрізняється умовами перетравлення один від одного. Для перетравлення білкової їжі необхідна кисле середовище, а для перетравлення крохмалистою їжі відмінно підходить лужне середовище. Якщо змішати разом куряче м'ясо і картоплю, то кислотність буде гальмувати діяльність необхідного ферменту. якщо, наприклад, томатним соком запити хліб, то відбувається придушення активності амілази, яка знаходиться в слині. Цей фермент як раз і відповідає за розщеплення крахмалистой їжі.

роздільне харчування користь чи шкода

З чим не варто вживати кислотні продукти?

Кислотні продукти не рекомендується поєднувати з крохмальними. Кислотні продукти - це ряд фруктів, які мають в своєму складі органічні кислоти, а зокрема лимонну, яблучну, винну, щавлеву, пировиноградную, саліцилову і інші. Фрукти з високою кислотністю - це ананас, грейпфрут, лимон, апельсин та інші.
вуглеводні продукти, такі як картопля, хліб, горох, боби і також банани не рекомендується змішувати з кислотними. Але це досить широка тема, яку ми розглянемо найближчим часом більш детально.

12 причина - ми багато ласуємо!

правильне харчування для схуднення

Як же без цього? При такому виборі і доступності всіляких ласощів, важко утримати себе від задоволення! Що я маю на увазі під ласощами? Пристрасті у всіх різні - згущене молоко, меду, здобна випічка, торти, горіхи, кондитерські вироби і навіть фрукти. Для порівняння наведу аналогію по калорійності зі звичайним хлібом. Жменя горіхів або насіння дорівнює 5 - 6 шматках хліба, а стандартний шматок торта – семи! На перший погляд зовсім небагато і необразливо, а врешті-решт перетворюється у величезну кількість калорій.

13 причина - не враховуємо свій вік!

правильне харчування після 40 50 60 років

Подивіться на дітей 3 - 7 років, які вони рухливі і невтомні! Вони можуть з ранку до вечора бігати, скакати і природно при цьому спалюють масу калорій. Тому навіть при щільному харчуванні, серед дітей, дуже мало страждають надмірною вагою. А тепер давайте уявимо, щоб доросла людина зробив таку ж кількість рухів за день. У нього виникнуть серйозні ускладнення з серцево-судинною системою через вже 3 - 5 годин.
А люди у віці 55 - 65 років стільки не рухаються, але їдять не менше, а іноді і в рази більше. висновок один!

Калорійність їжі повинна зменшуватися з віком!

14 причина - занадто мало знаємо про харчування!

як правильно харчуватися

Одну третину життя Ви проводите за їжею, другу третину життя Ви спите, а решту часу працюєте і займаєтеся сімейними справами. І при такому насиченому графіку, у Вас не залишається часу на вивчення того, що корисно, а що шкідливо. Я не кажу за всіх, але так на жаль живе більшість людей. Ви не знаєте, ніж Вас годує сусідній ринок або новий супермаркет. А розвиток технологій і бажання виробників заробляти понад прибуток на продуктах провокують появу все нових шкідливих продуктів.

Техногенний прогрес несе катастрофу!

Постійно з'являються все нові трансгенні жири, овочі, вирощені за допомогою генної інженерії. Також м'ясо птиці, свинина і яловичина отримують дозу стероїдних препаратів при житті. Я вже не кажу за ковбасні вироби, в яких вміст м'яса не перевищує в середньому і 5%. У категорію небезпечних продуктів харчування можна сміливо віднести всілякі фаст-фуди, макдональдс і інші атрибути сучасного життя.

генно модифіковані продукти харчування як вибрати м'ясо правильно шкоду фаст фуду і Макдональдса

У нашому столітті, ми отримали абсолютно нову їжу і технології її виробництва, але не отримали культуру, яка могла б допомогти нам правильно справлятися з цим.

компанія Водопостачання – Ваш надійний постачальник чистої води!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ І ДІЗНАЙТЕСЯ ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ СИСТЕМУ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ!

ЯК ПРАВИЛЬНО ХАРЧУВАТИСЯ